НАТАЛІЯ КОЗАЄВА ОРГАНІЗУВАЛА КИДАННЯ ДОЛАРАМИ НА СВЯТКУВАННІ ДНЯ НОТАРІАТУ

 Наталія Козаєва – голова Київського відділення Нотаріальної палати України

Наталія Козаєва – приватна нотаріусиня в м. Києві, яка відома у професійних колах як диво-нотаріуска, яка не має справжньої юридичної освіти, не вміє розмовляти українською мовою, оскільки є росіянкою, але при цьому очолює Київське відділення Нотаріальної палати України.

Пані Наталія, яка є за освітою комп’ютерникинею, дуже любить гроші, і ніколи цього не приховувала. Будучи росіянкою за духом, вона не вміє розмовляти українською мовою, як і усі громадяни країни-агресора, але з початком повномасштабного вторгнення дуже швидко перекрасилася у патріотичне вбрання, активізувала свою діяльність з «зібрання донатів» на ЗСУ, і працює у цьому напрямку доволі успішно. Подейкують, що вже за перший рік війни Наталія придбала дві квартири в Києві на підставних осіб і елітну автівку. Швидко вивізши своїх синів призовного віку у США, вона не тільки оплачує їхнє безбідне життя в найдорожчій країні світу, але й демонстративно публікує свої поїздки за океан під час війни (на гроші Нотаріальної палати).

Наталія Козаєва

Наталія Козаєва – голова Київського відділення Нотаріальної палати України

Також Наталія успішно займається вимаганням грошей з нотаріусів. Донати і збори на допомогу усім, кому тільки можна, без жодного звіту – це стиль пані Наталії, який знають усі. «Здавайте внески в Нотаріальну палату, ви, злісні боржники» - заявляє всюди Наталія Козаєва, яка навіть склала список нотаріусів, які винні їй гроші.

Нотаріуси прекрасно знають, якщо ти не здав гроші – невдовзі поступить телефонний дзвінок, і у телефонній розмові пані Наталія пояснить, що до чого і що краще домовитися з нею. Якщо нотаріус не платить, шлях до допомоги йому закритий: Нотаріальна палата негайно закриває доступ такому неплатнику до усього, що тільки можна, а може ще й направить перевірку. Яка різниця, що зараз війна і велика кількість колег навіть не може заплатити за оренду? Ну кого це цікавить? Платіть, тому що Наталії потрібні ваші гроші.

«Давно незрозуміло, який сенс в існуванні Нотаріальної палати», - зазначає один із нотаріусів столичної державної нотаріальної контори. – «Я розумію, що Козаєва себе вже відчуває як якесь керівництво, усюди сує свій довгий ніс. Насправді це просто збір грошей, вимагання. А що вони там роблять, ніхто не знає».

Вона малює на щоках державний прапор України і одягає вишиванку, щоб бути схожою на українку. Навіть на свято нотаріусів 2024 року пані Козаєва придумала патріотичну ідею – усім вдягтися у синій і жовтий колір. Вона обрала прекрасне місце для святкування – місто спорту Гідропарк, і знову оголосила про черговий збір на свято – по 1700 грн з кожного, а ще таку ж суму списала з бюджету Нотаріальної палати.

До речі, на свято прибули лише нотаріуси, наближені до пані Наталії і, звичайно, у кого немає боргів. Святкування пройшло весело і затишно, навіть по-сімейному. Багато колег-нотаріусів дивилися свято на відео, тому що не змогли потрапити особисто (у кого є борги, того не беруть у нотаріальну сім’ю).

Один з найяскравіших моментів святкування було те, як нотаріуси розійшлися і під керівництвом Наталії Козаєвої кидали пачку доларів над головою. Веселий регіт роздався за кадром (зйомку вела пані Наталія).

Нотаріуси радіють, рахуючи долари на святкуванні дня нотаріату (зйомку веде Н. Козаєва)

«Мене зараз знудить», - розказує один з нотаріусів Донецької області. – «Це дивитися просто неможливо. Зараз війна. Нотаріуси кинуті і самотні, ми вирішуємо свої проблеми самі. А вони кидають долари над головою і викладають це у мережу».

Кидання доларами на дні нотаріату 2024 (зйомку веде Н. Козаєва)

Наш представник спробував запитати безпосередньо у колег Наталії Козаєвої, що вони про це думають і що може означати таке святкування -кидатися доларами під час війни.

«Ну, це, знаєте, кому війна, а кому мати рідна», - зазначила одна з колег, яка працює у Львівській області. – «Це неповага до нотаріату, до нас усіх, і це така відкрита зневага до України. Країна потерпає, а вони жирують. Жах. Більше сказати нічого. Я вважаю, таким людям як Козаєва не місце серед нотаріусів».

Кидання доларами на дні нотаріату 2024 (зйомку веде Н. Козаєва)

Подивіться на ці обличчя. Чи схожі ці люди на тих, хто переймається якимись проблемами людей під час війни? Як ви відноситеся до такого святкування дня нотаріату під час війни?

 

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий